Home » Jordis

Video
5 Elements Moving Jordis

HartFocus’ en ‘Somatic Dance Works’ presenteren:

DE 5 ELEMENTEN BELICHAAMD

De 2000 jaar oude Wijsheid van de traditionele Chinese geneeswijze in dans, emotieregulatie, rituelen, therapeutisch werk en zelfheling.

Workshop met: eerst zien, dan begrijpen, daarna ervaren, ontdekken en toepassen

Voor wie? Professionals en geïnteresseerden in dans, lichaamswerk, emotieregulatie, rituelen, therapeutisch werk en zelfheling

Programma

  1. Zien: De 5 energieën hout, vuur, aarde, metaal en waterbelichaamd door beweging en expressie. Performance door Jordis Jakubczickdanseres, dansmaker en lichaamsgericht coach en healer.
  2. Begrijpen: De 5 elementen, de 5 “Zang”, over positieve en negatieve emoties, destructieve en constructieve emoties, vastzittende emoties en emoties in beweging. Lezing door Kees L.Blase, acupuncturist, hartcoherentie specialist en directeur Landelijk Centrum Stressmanagement. Deze lezing werd eerder gehouden op het congres Coherence in Health in de Jaarbeurs Utrecht
  3. Ervarenvan de vijf elementen in vorm van een begeleide bewegingsoefening. Exploratie van een zelfgekozen element, in de vorm van bewegingsimprovisatie, contemplatief tekenen, schrijven en dialoog.
  4. Toepassenhoe u in therapie de heftige emotie, onderdrukte emotie, vastzittende emotie of niet geaccepteerde emotie een plaats kunt geven in het spectrum van de 5 bewegingen. De emotie wordt vertaald als vorm van energie en ervaarbaar als beweging. Dit dient als spiegel van het innerlijk, hoe we onbewuste lagen ervaarbaar kunnen maken en stappen zetten naar innerlijke balans.

Waar? : Bussum, cursusruimte in de buurt van station Naarden-Bussum

Wanneer?: zaterdag 19 juni 2010 van 9.30 – 15:00

Kosten: € 85 (inclusief lunch)

Aanmelden (max 20 deelnemers op volgorde van binnenkomst): via de webwinkel www.hartfocus.nl bij conferenties.

Informatie: Jordis 020-4889780  jordis@somatic-healing.nl of k.blase@hartfocus.nl

Workshopleiders : Kees Blase   www.hartfocus.nl/66 (hier staat een filmpje op met de 5 bewegingen)  Jordis Jakubczick  www.body-creative-coaching.eu en  www.somatic-healing.nl. Eerder is een succesvolle try out geweest in samenwerking met Jaap Voigt.