Home » Overijssel

Hartcoherentie coaches – Overijssel

Marjon Tjepkema, Hengelo

Als zelfstandig loopbaan- en vitaliteitscoach, trainer en HRM-adviseur heb ik ervaring opgedaan binnen de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven. Ik geef met betrekking tot loopbaan- en vitaliteit, individuele loopbaan trajecten, cursussen, workshops en adviseer en coach leidinggevenden en medewerkers bij langdurig verzuim. Door de jaren heen heb ik mijn netwerk in Twente opgebouwd.

Mijn missie is “meer zelfvertrouwen en minder stress in werk”
De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in stress en wat dat met je doet. De aanleiding was het zelf meemaken van een overspannenheid. Ik kan me dus met recht een ervaringsdeskundige noemen en daardoor mijn klanten goed begrijpen en begeleiden. Hooggevoelige medewerkers, die extra stressgevoelig zijn, zijn vaak mijn klanten. Ik heb een heel waardevol vitaliteitsprogramma “In drie stappen naar minder stress” . Ook heb ik mij in het ouder wordende brein verdiept en geef vanaf 2015 de cursus “Hoe behoud jij je waarde tot aan je pensioen” aan 55+ leerkrachten en andere medewerkers. HartFocus heb ik moeiteloos kunnen invoegen in mijn coaching trajecten en dat wordt zeer gewaardeerd door mijn klanten. Ook kun je bij mij terecht voor de cursus Slanker met je hartritme waarbij ik samenwerk met een hypnotherapeut voor een nog beter resultaat.

Wil daar meer over mij weten, kijk hiervoor ook  mijn website www.tjepkemacoaching.nl
Voor meer zelfvertrouwen en minder stress in werk  06-30546837   marjon@tjepkemacoaching.nl

 

Margreet Vloedbeld, Hengelo


Hartverwarmende coach voor een moeiteloos traject!

In de ruim 10 jaar dat ik startende ondernemers coach naar ondernemerschap, zie ik dat velen vastlopen in hun persoonlijke proces. Ze kúnnen zichzelf niet succesvol profileren als ze niet in zichzelf geloven. Vaak vormen oude ervaringen en emoties een belemmerende factor. Dan kun je aan de buitenkant van alles verzinnen aan acties, maar als het van binnen niet matcht, is het verloren moeite. Men valt steeds terug in oude patronen.

Met mijn begeleiding, wijs ik ondernemers, werknemers of werkzoekenden of personen die op enige wijze vastlopen in hun huidige situatie, de weg terug naar henzelf. Een gezond en coherent hart vormt daarbij de basis vanwaaruit, je jezelf weer “op de rit” krijgt en meer kunt bereiken dan je voorheen voor mogelijk hield.
Training van hartcoherentie is zeer geschikt voor mensen die stress of werkdruk ervaren dat belemmerend werkt op het bereiken van hun doelen.

Bel mij voor een vrijblijvende kennismaking! Telefoon: 06-30387138 / www.biz-onder.nl

Jij bent BIZonder en ik help je naar meer Balans in een Zelfstandig en Ondernemend Leven!

 

Miriam Stokkingreef, Mychoice, Hengelo

Ik ben Miriam Stokkingreef – woonachtig in Hengelo (Ov) – en werkzaam als N.E.I. coach en coach Hartcoherentie via de HartQ methode. Met Neuro Emotionele Integratie en hartcoherentie kun je het beste in jezelf naar boven halen; “in flow’’ oftewel jezelf zijn. Voor een afspraak kun je mij bellen: 06-11887501 of mailen: miriam@mychoice.nu.  Dus wie weet tot ziens… Gezonde Groet, Miriam

 

Ademcoach Gerri Hansman, Deventer

Vanuit mijn basisachtergrond als trainer Emotioneel Lichaamswerk heb ik me verder ontwikkeld als ademcoach bij Herleva en Hartfocus. Nu ben ik Heart-Q gecertificeerd om hartcoherentie toe te passen. Ik bied zowel particuliere als zakelijke trainingen. Een laagdrempeling manier om kennis te maken is het volgen van een workshop. Mijn visie: mensen met ademtechnieken de weg wijzen naar meer zelfzorg en een energieker en fitter leven. Ik richt me op mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen; een verandering willen of moeten doorgaan.  Kijk op www.adempauzestudio.nl  voor actuele data!

 

Mirjam Dijk, psychologenpraktijk, Lemele (gemeente Ommen)

cognitieve gedragstherapie aanvullende met HRVbiofeedback en EMDR
Telefoon: 0572-366906  Email:info@psychologenpraktijkmirjamdijk.nl
website:www.psychologenpraktijkmirjamdijk.nl

 

Corstiaan de Vries, Almelo

Sinds lange tijd werk ik in het onderwijs en ben oprichter van Awareart.  De kunst om met plezier bewust te worden.

De hartcoherentie vormt de basis van mijn coaching. Matrixcoaching, NLP, mediation van Feuerstein en hartcoherentie zijn prachtige instrumenten die, zoals ik ervaren heb mensen weer bij hun kern terug kunnen brengen, de start van een mooie ontwikkeling.

Ik voel me vaak bevoorrecht dat ik daaraan mee mag werken.

Zie voor verdere info; www.awareart.nl mail: info@awareart.nl  0612852474

 

Els van der Snoek

In mijn praktijk in Zwolle bied ik korte(re) trajecten waarin de aandacht uitgaat naar verdieping.
Verdieping in de relatie met jezelf èn verdieping in de relatie met de ander.

Ik heb me gespecialiseerd in traumabehandeling, rouwverwerking en hechtingsproblemen.
Mensen die ‘diep’ zitten (door heftige, complexe problematiek) hebben een behandeling nodig die aansluit bij die problematiek èn een therapeut die het aandurft om samen die diepte in te gaan.
Ik durf dit samen met je aan te gaan en met de therapieën die ik inzet is dit mogelijk.

Ik werk o.a. heel graag met hartcoherentie omdat ik daar zelf de geweldige resultaten van heb gezien, zowel in mijn eigen leven als in het leven van mijn cliënten.

Poortwachterstraat 3
8043 DH Zwolle
038-4201584
www.evandersnoek.nl