Home » Limburg

Katja Leurs, The Clever Company, Weert

Ik, Katja Leurs van The Clever Company, begeleid als paardencoach en -therapeut mensen na een ingrijpende gebeurtenis. Samen met mijn paarden Clever en Gladur en hond Blitz, begeleid ik je naar de beste versie van jezelf. De kracht van paarden in de coaching en therapie heeft zich al meerdere malen bewezen, paarden spiegelen namelijk oordeelloos jouw thema’s en gedrag. Ik combineer werken vanuit mijn intuïtie met wetenschappelijk bewezen methodes zoals oa EMDR en de hartcoherentie. Hartcoherentie is een waardevolle aanvulling op de andere methodes die ik inzet. Het geeft mijn klanten concrete handvatten om de inzichten die ze bij de paarden opdoen thuis verder uit te diepen en in de praktijk te brengen. Hartfocus in combinatie met paardencoaching is bijna magie!

www.theclevercompany.nl        
Katja@theclevercompany.nl  
tel 0654905412 

 

Angèle Kokkelmans & Mariëtte Goertz, Zuid Limburg

Via deze weg willen wij ons graag samen voorstellen, omdat we al een aantal jaren nauw samenwerken. Dit gebeurt in zowel in individuele sessies als in workshopdagen en trainingen. Waarbij we elkaar voortdurend inspireren, aanvullen en versterken. Kenmerkend voor onze samenwerking is humor en luchtigheid. In onze praktijk werken we met volwassenen en kinderen. 

Adem neemt hierbij een centrale plaats in en hartcoherentie is hier onlosmakelijk mee verbonden. In onze ademopleiding hebben we geleerd dat ieder mens zijn eigen uniek adempatroon heeft ontwikkeld. In het kort betekent dit “Zoals je ademt zo leef je én zoals je leeft zo adem je”. Door je bewust te worden van jouw uniek ademhalingspatroon krijg je inzicht in je kwaliteiten en je valkuilen. Hier zit ook de sleutel tot verandering. Wij hebben persoonlijk ervaren dat ademen ruimte geeft. Ademen heeft ons rust gebracht en ruimte gegeven om op die manier al onze kwaliteiten in te zetten. Ademen heeft ons uit ons hoofd gehaald en in ons lichaam gebracht. Waardoor we steeds meer in staat zijn om de controle los te laten en volop te genieten van het leven.
Hartcoherentie heeft hier een extra dimensie aan toegevoegd. Het heeft ons de onderbouwing gegeven waarom ademen zo’n enorme impact heeft op het leven van mensen. En dit tevens meetbaar en zichtbaar te maken is middels biofeedback apparatuur. Maar bovenal zit de kracht in de eenvoud en de toepasbaarheid van deze methodiek. Het hart staat hierbij centraal en is volgens ons ook richtinggevend.
Heb je je Tom Tom nog nodig, of gebruik je je hart?
Kijk voor meer informatie op onze website www.hartkompas.nl

 

Mariëtte Goertz (1967)

Adem- en coachpraktijk AanZ

Musschenberg 40

6176BD Spaubeek

Telefoon 06-12843214

 

Angèle Kokkelmans (1956)

Adempraktijk Breahting2Live

Finlandstraat 1

6137KV Sittard

Tel. 046-4526957

 

Ans Thijssen, Roermond

 

Ans Thijssen, logopedist

Sinds 1980 ben ik werkzaam als logopedist, aanvankelijk in de schoollogopedie en afdeling KNO in een ziekenhuis, op dit moment run ik een eigen praktijk (binnen een medisch centrum) en ben ik werkzaam op een basisschool met veel allochtone leerlingen, ter ondersteuning van de taalontwikkeling.

Vanwege mijn passie in het werken met kinderen en volwassenen blijf ik op zoek gaan naar nieuwe behandeltechnieken en –methoden.

Ik ga uit van een ‘levenlang leren’, zodoende volgde ik in 2007 de opleiding HartFocus en pas de HartFocus-techniek toe in individuele behandelingen als ondersteuning bij o.a. volwassenen met stemklachten en bij kinderen met complexe zorgvragen.

Adres: Nieuwe Baan 8

6049 ES Herten-Roermond

Telefoon: 0475-332728

email:   ans@logoactive.nl

website: www.logoactive.nl

 

Welmoed Algra, Stressmastery, Maria Hoop Limburg.

Ik heb sinds 1996 mijn eigen praktijk.

Mijn interesse ligt bij het ontstressen en het inzicht geven in emotionele en fysiologische processen.

Biofeedback in combinatie met hart coherentie is een hele mooie techniek, die je terug kan brengen naar de essentie en die de mogelijkeid en inzicht geeft om weer touwtjes in eigen handen te nemen. Deze methode kan zowel ingezet worden bij burn-out problemen als bij overgewicht.

Ik werk zowel individueel als in groepsessies.

Voor meer informatie ga naar: www.Stressmastery.nl  of  info@stressmastery.nl

 

Frans Brouwers   Zuid-Limburg

Mijn naam is Frans Brouwers. Na 28 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als manager, teamleider en coach, heb ik in 2016 de stap gemaakt naar een eigen praktijk; Frans Brouwers Coaching. 

Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen in het oplossen van hun probleem. Begeleiden, want uiteindelijk ben jij het zelf die het probleem oplost. Ik ben gespecialiseerd in klachten die stress gerelateerd zijn. Een onderschat probleem in onze samenleving, want veel problemen zijn te herleiden tot stress. Denk dan niet alleen aan overspannen of burn-out, maar ook aan slaapproblemen, geheugenproblemen of overgewicht. 

Ik maak gebruik van technieken uit NLP, hypnotherapie en life coaching. Door de toevoeging van hartcoherentie aan mijn praktijk is deze enorm verrijkt. Hartcoherentie leert je de balans te vinden tussen je ademhaling en je hart waardoor je in staat gesteld wordt weer vat te krijgen op je emoties en uiteindelijk je eigen gedrag. Het aanleren van hartcoherentie is voor mij een van de uitgangspunten in mijn coaching. 

Wil jij graag minder stress ervaren, meer grip hebben op je emoties, lekkerder in je vel zitten, je angst leren beheersen of weer voelen dat je de controle hebt over je leven? Neem dan contact met me op voor meer informatie. Een verkennend gesprek is altijd gratis!

Frans Brouwers

06-39217413
info@fransbrouwers.nl
www.fransbrouwers.nl