Home » Betere concentratie op scholen met hartcoherentie

✔ Centrum voor hartcoherentie

✔ Vergroot uw veerkracht

✔ Kom in balans met uw adem

Betere concentratie op scholen met hartcoherentie

Ga voor een betere concentratie op scholen met hartcoherentie. Als u op een school werkt, weet u als geen ander hoe lastig het voor sommige leerlingen is om geconcentreerd aan het werk te blijven. HartFocus geeft inzicht in hoe u de concentratie bij kinderen kunt verbeteren. Zo geeft u de leerlingen tegelijkertijd meer zelfvertrouwen en vermindert u eventuele angst bij overhoringen en examens. Gunt u uw leerlingen een fijnere schooltijd? Leer dan meer over hoe u met hartcoherentie een betere concentratie teweegbrengt op scholen.

Wilt u de opleiding HartFocus volgen of heeft u vragen?

vrouw

Creëer een betere concentratie op scholen met behulp van hartcoherentie

Ons opleidings- en kenniscentrum in Loosdrecht, nabij Utrecht, weet veel over hoe men met hartcoherentie op scholen een betere concentratie kan ontwikkelen bij leerlingen. Deze kennis delen we graag met u tijdens een van onze opleidingen en/of cursussen. Door wat u bij ons leert over te brengen aan de leerlingen op uw school, zorgt u ervoor dat het leerklimaat een stuk positiever wordt ervaren. De desbetreffende leerlingen krijgen een betere samenhang tussen hun hartslag en andere lichamelijke ritmen, zoals hun ademhaling. Doordat ze deze samenhang steeds beter onder controle krijgen, verhoogt uiteindelijk het concentratievermogen van uw leerlingen.

Benader ons voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in betere concentratie op scholen met behulp van hartcoherentie of wilt u meer weten over Respiroguide Pro? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-5822960 of stuur een e-mail naar info@hartfocus.nl.

Bezoek onze locatie!

Contactformulier

8 + 7 =