Home » Respiroguide

Respiroguide Pro

“Het meest effectieve stressverlichtingsmiddel op de markt” – dr. David O’Hare, Montreal – Canada
“Eenvoudig en verbazingwekkend effectief” – Kees L. Blase, medical physicist, Loosdrecht – Nederland

De Respiroguide Pro: de beste investering die u ooit zult doen als u het apparaat gebruikt

De Respiroguide Pro is de meest eenvoudige en effectieve adempacer voor stressverlichting. Deze pacer is zeer gemakkelijk om te gebruiken en is mogelijk gemaakt door Vital-EQ, het International Institute for Stress Management. De Respiroguide maakt gebruik van het meest recente onderzoek in de neurowetenschappen en stressmanagement. Dit onderzoek is samengevat in de handigste one-touchtool. De kennis hiervan is gebaseerd op de resonantiefrequentie van het hart (0,1Hz) die de hart- en ademcoherentie induceert.

Via de App store van Apple te verkrijgen!

Hoe gebruikt u de Respiroguide Pro?

Als u de Respiroguide Pro voor het eerst gebruikt, drukt u op de knop en ademt u in en uit tegelijkertijd met de gele stip die u ziet. Adem in als de stip omhooggaat en adem uit als de stip omlaaggaat. De standaardinstelling is een oefening van drie minuten, waardoor u uw stressniveau verlaagt. Onderzoek toont aan dat een langzame ademhaling met een frequentie van 0,1Hz het niveau van cortisol, het stresshormoon, verlaagt. Oefen regelmatig, drie tot vier keer per dag, zodat u nog minder stress ervaart. Heel geleidelijk verhoogt u de oefenduur – herhaal de oefening wel drie keer per dag – en na een week merkt u al de lichamelijke effecten van dit apparaat.

De achtergrondinformatie achter deze oefening

Voor stressbeheer is drie keer per dag enkele minuten deze oefening doen een zeer krachtig hulpmiddel. De oefening wekt alerte kalmte op en de perceptie van stressvolle stimuli verandert. Respiroguide Pro toont afname van testangst, een toename en verbetering van concentratie en een afname van een hoge bloeddruk. Het instrument is eenvoudig in gebruik, zodat u als gebruiker binnen een korte tijd uw biologische ritmes kunt synchroniseren met de Respiroguide Pro. Er bestaan verschillende software- en hardwarehulpmiddelen voor de begeleiding van de synchronisatie van de ademhaling en het hart, maar geen van hen is zo eenvoudig als de Respiroguide Pro.

Ontdek de twee opties van dit eenvoudige apparaat

Heeft u interesse in de Respiroguide Pro? Dan heeft u twee opties als u het apparaatje gaat gebruiken tijdens een oefening.

  1. Zet de zeegolfgeluiden aan en uit. De golven zijn gesynchroniseerd op de specifieke 0,1Hz-frequentie.
  2. Kies de duur van de oefening. Onthoud dat het geheim van stressvermindering bestaat in het meerdere keren per dag oefenen. Maak het uzelf gemakkelijk met de Respiroguide Pro.

Alle details leest u na op de volgende websites:

  • stresseraser.com in het Engels
  • emnergie.com in het Frans

Bestel dit hulpmiddel en verbeter uw stressbeheer

In onze webshop kunt u de Respiroguide Pro bestellen. Wilt u liever meer informatie over dit product of heeft u interesse in een van onze cursussen? Neem dan contact op met de medewerkers van HartFocus in Loosdrecht, nabij Utrecht, door te bellen naar 035-5822960 of stuur een e-mail naar info@hartfocus.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van stressbeheer.