Home » Landelijk Centrum Stressmanagement

Landelijk Centrum Stressmanagement

veerkrachttraining, veerkracht, stress, stresshantering, stressmanagement, burnout en werkdruk

Het Landelijk Centrum Stressmanagement (LCS) is de Nederlandse organisatie, waar iedereen die effectief wil leren omgaan met stress voor een training terechtkan. Tijdens deze training voor bedrijven, leert u meer over stressmanagement met behulp van hartcoherentie. Dit kan in vijftien regiopunten, individueel en op bedrijfsniveau, preventief en curatief.

De training voor bedrijven van het Landelijk Centrum Stressmanagement

Als u interesse heeft in stressmanagement en graag de training voor bedrijven van het Landelijk Centrum Stressmanagement volgt, kan dat via opleidings- en kenniscentrum HartFocus. Onze missie is om uw hart de plaats te geven die het verdient, met behulp van hartcoherentie. Zo bieden we twee opties als u een training voor bedrijven wilt volgen bij het Landelijk Centrum Stressmanagement:

  • Individueel: trajecten voor stresshantering met StressEraser Pro op meer dan vijftien locaties.
  • Preventieve bedrijfscursussen: omgaan met werkdruk, gezond leiderschap, audit stresspreventie. Een effectmeting kunt u doen via ons bedrijf.

Dankzij deze training krijgt u uw lichaam en stress weer in autonome balans. Zo verbetert u ook uw emotionele balans en wordt u mentaal weerbaarder. Bovendien slaapt u beter, vermindert de eventuele faalangst, werkt de training preventief tegen een burn-out én leert u effectiever te communiceren. Dit is een greep uit de vele voordelen van de training. Meld u aan voor de training en gun uzelf de rust dankzij stressmanagement. Schaf ook de Respiroguide Pro aan voor een nog meer ontspannen leven.

Neem contact met ons op

Benader ons team in Loosdrecht, vlak bij Utrecht, als u interesse heeft in de training voor bedrijven van het Landelijk Centrum Stressmanagement. U bereikt ons door te bellen naar 035-5822960, te e-mailen naar info@hartfocus.nl of door het contactformulier in te vullen. Ontdek ook welke neuropsychologische aanvulling bij depressiebehandeling we bieden, zodat u op meerdere manieren aan uzelf kunt werken.