Home » Neuropsychologische aanvulling bij depressiebehandeling

✔ Centrum voor hartcoherentie

✔ Vergroot uw veerkracht

✔ Kom in balans met uw adem

Neuropsychologische aanvulling bij depressiebehandeling

Bent u op zoek naar een neuropsychologische aanvulling bij depressiebehandeling? Daar helpen we u graag bij. HartFocus is een kennis- en opleidingscentrum in Loosdrecht, vlak bij Utrecht, en legt de focus op hartcoherentie en HRV-biofeedback. De kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan delen we graag met u. Bekijk welke neuropsychologische aanvulling we bieden bij depressiebehandeling, zodat u uw patiënten nog beter kunt helpen.

Wilt u de opleiding HartFocus volgen of heeft u vragen?

vrouw

Met een neuropsychologische aanvulling komt u nog verder bij depressiebehandeling

Steeds meer dringt het volgen van het hart door bij in de wetenschap van de neurocardiologie en neurobiologie. Als kennisplatform willen wij graag de kwaliteit en zorgvuldigheid waarborgen. Als u op zoek bent naar een neuropsychologische aanvulling bij depressiebehandeling, zijn wij daarvoor het aangewezen centrum. We leren u graag meer over wat het hartritme allemaal kan doen voor de mentale en fysieke gezondheid. In onze webshop vindt u ook een aantal handige apparaten die helpen in de neuropsychologie. Breidt u uw kennis liever nog meer uit? Volg dan een opleiding veerkracht of een van onze andere opleidingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze aanvulling

Als u geïnteresseerd bent in een neuropsychologische aanvulling bij depressiebehandeling, neemt u het best contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 035-5822960, te e-mailen naar info@hartfocus.nl of door het contactformulier in te vullen.

Bezoek onze locatie!

Contactformulier

6 + 9 =