Home » POH-GGZ Praktijk Ondersteuning opleiding veerkracht
Home » POH-GGZ Praktijk Ondersteuning opleiding veerkracht

✔ Centrum voor hartcoherentie

✔ Vergroot uw veerkracht

✔ Kom in balans met uw adem

POH-GGZ Praktijk Ondersteuning opleiding veerkracht

Wilt u de medewerkers van uw POH-GGZ Praktijk Ondersteuning de opleiding veerkracht aanbieden? Dan zit u goed bij kenniscentrum en opleidingsinstituut HartFocus. Wij zitten gevestigd in Loosdrecht, in de buurt van Utrecht, en helpen graag onder meer huisartsen en praktijkondersteuners binnen de huisartsenzorg verder in hun loopbanen. Daarom bieden we onder meer de opleiding veerkracht aan voor de POH-GGZ Praktijk Ondersteuning.

Wilt u de opleiding HartFocus volgen of heeft u vragen?

vrouw

Daag uw POH-GGZ Praktijk Ondersteuning uit met onze opleiding veerkracht

Met onze opleiding wordt de veerkracht van uw medewerkers bij de POH-GGZ Praktijk Ondersteuning een stuk beter. Uiteindelijk wordt daarmee de gezondheidszorg ook beter, omdat u problemen als een burn-out grotendeels tegen kunt gaan met behulp van deze opleiding. Daarnaast biedt deze opleiding veerkracht handvatten bij stressmanagement. Het is van belang dat u en uw werknemers stress de baas kunnen zijn. Dit is niet altijd makkelijk, zeker voor praktijkondersteuners in de huisartsenzorg GGZ, als het een drukkere periode is. Wel kunt u meer over veerkracht leren en dit toepassen in de praktijk. Zo wordt de werkdruk beetje bij beetje hanteerbaarder. Bekijk onze cursussen en schaf de benodigde opleiding aan voor uw praktijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Voor meer informatie over de opleiding veerkracht voor POH-GGZ Praktijk Ondersteuning of over een andere opleiding, zoals de opleiding HartFocus, neemt u gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via 035-5822960, door een e-mail te sturen naar info@hartfocus.nl of door het contactformulier in te vullen.

Bezoek onze locatie!

Contactformulier

15 + 14 =