Home » Opleiding HartFocus

✔ Centrum voor hartcoherentie

✔ Vergroot uw veerkracht

✔ Kom in balans met uw adem

Opleiding HartFocus

Volg de opleiding HartFocus als u neuropsychologie altijd interessant heeft gevonden. Dit kan bij opleidingscentrum HartFocus, waar u leert het zenuwstelsel in balans te brengen. De lichaamsgerichte aanpak, waarbij emotieregulatie en stressmanagement centraal staan en op een wetenschappelijke manier zelf kunnen worden aangepakt. Ons instituut is gevestigd in Loosdrecht. Uit evaluaties komt een tevredenheidsscore van 8,5.

Wilt u de opleiding HartFocus volgen of heeft u vragen?

vrouw

Voor wie is de neuropsychologische opleiding HartFocus bedoeld?

De opleiding HartFocus is bedoeld voor leefstijlcoaches, POH’s en fysiotherapeuten, psychologen, artsen en psychiaters. Adem is de sleutel om het zenuwstelsel in balans te brengen. Met ademoefeningen, HartFocus-bewegingsoefeningen en vooral met HartRitme-biofeedback meetinstrumenten leert u de praktijk om mensen te begeleiden bij omgaan met stress, slaapproblemen, concentratieproblemen en in revalidatiecentra. Ook zult u de wetenschappelijke achtergrond leren kennen. Ook voor betere concentratie op scholen en in ziekenhuizen wordt het gebruikt, evenals in de topsport en bij bedrijven. Bekijk ons aanbod op onze website.  Zes keer per jaar wordt de driedaagse opleiding gegeven. Kijk in onze agenda wanneer het u schikt. 

Interesse in een training stressmanagement?

Ook geven we trainingen stressmanagement voor bedrijven, voor scholen en ziekenhuizen, waar men te kampen heeft met te veel stress en hoe daarmee om te gaan. Bel naar 035-5822960, stuur e-mail naar info@hartfocus.nl of vul het contactformulier in als u interesse heeft in de opleiding HartFocus.

Bezoek onze locatie!

Contactformulier

3 + 13 =