Home » Zeeland

Cora van Moerkerk, Het Betere Werk, Vlissingen

In 2006 besloot ik mijn kennis en ervaring als psycholoog en arbeidsdeskundige te bundelen in een eigen, onafhankelijke organisatie:
Het Betere Werk!
Inmiddels heb ik ruim 10 jaar brede ervaring opgedaan in zowel de publieke sector als in het bedrijfsleven en heb ik heel wat interventies, assessments, trainingen en onderzoeken met succes verricht.  In de loop der tijd ben ik me steeds meer gaan richten op mijn grootste passie: de (arbeids)psychologie!  Ik vind het gewéldig om te zien wat het krachtige effect kan zijn van veerkrachttraining. Hartritmevariatietraining  heeft vaak een enorme positieve impact op werk en leven!
Geen enkele persoon of situatie in het werk is precies hetzelfde; daarom stem ik mijn interventie, training of onderzoek graag af op uw specifieke vraag. Dit resulteert in de sterke op maat benadering die zo kenmerkend is voor Het Betere Werk! Met wetenschappelijk onderbouwde methodieken werk ik op pragmatische- en krachtgerichte wijze aan heldere oplossingen. Daarbij heb ik oog & hart voor het individu en voor het organisatiebelang.

info@hetbeterewerk.eu
www.hetbeterewerk.eu

tel: 06-51205589
Bezoekadres: Dreesstraat 2, Vlissingen

Bureau Jip: Elly van Driel en Greetje van Rossum, Dirksland

Mijn naam is Elly van Driel. Samen met mijn collega Geertje van Rossum vormen we Bureau Jip (Jeugd in Perspectief). We begeleiden kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We werken vooral in groepjes. De kinderen krijgen bij ons op allerlei manieren te horen, te zien en te voelen: “Jij bent helemaal oké.”  We hebben gemerkt dat hartcoherentiekinderen helpt beter om te gaan met de moeilijke dingen die ze tegenkomen. Ze leren zich ontspannen, rustiger te voelen, beter te concentreren, hun hoofd leeg te maken…. Ze gaan zich beter, sterker voelen.

www.bureaujip.nl
Korteweegje 49, 3247 BH Dirksland
tel. 0623549707 of 0648734230 

Agatha van der Geld – Visker, Terneuzen

Op ROC Westerschelde in Terneuzen leveren mijn HartBreinLeren-trainingen aan studenten Helpende Zorg veel steun en bagage voor als ze de praktijk ingaan. Hartcoherentie met de WSW groep, deelnemers met een verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking is heerlijk om te doen. Je krijgt veel warmte van ze terug en waar je ze ook tegenkomt, ze zien je en stralen gewoon. Ook de jaarlijkse workshop HartFocus voor medewerkers op het ROC heeft veel positieve werking onder de teamleden.
Individuele cursisten, ouders, en leerkrachten uit de regio Zeeland kunnen bij mij terecht via
0115-641622 (ROC) of 0115-621147 (privé) en
avandergeld@rocwesterschelde.nl